1. bakken-braden
  2. Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Met de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm haal je een hoogwaardige set van 2 koekenpannen in huis. Deze set stelt je in staat om tegelijkertijd heerlijke biefstukjes en smaakvolle aardappelschijfjes te bakken. De pannen zijn voorzien van een 5 millimeter dikke aluminium bodem, wat zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmtegeleiding. Een belangrijk kenmerk van deze pannen is de anti-aanbaklaag op de bodem, waardoor je slechts weinig olie of boter nodig hebt om je gerechten te bereiden. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je eten aan de bodem blijft plakken, aangezien de anti-aanbaklaag ervoor zorgt dat je gerechten moeiteloos loskomen. Het is echter belangrijk om alleen kunststof en houten kookgerei te gebruiken om schade aan de anti-aanbaklaag te voorkomen. Deze pannen zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, waardoor je ze kunt gebruiken op gasfornuizen, keramische kookplaten, elektrische kookplaten en zelfs inductiekookplaten. Daarnaast zijn de pannen vaatwasserbestendig, maar voor een langere levensduur raden wij aan om ze met de hand af te wassen. Met de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm geniet je van kwaliteit, gebruiksgemak en he.

Pluspunten
  • De braadpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 150 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag hoef je weinig olie of boter te gebruiken tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn licht in gewicht, waardoor ze gemakkelijker te verplaatsen zijn.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag kan krassen.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm weegt 1,6 kg. 

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is een Pannenset.

De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.