1. bakken-braden
  2. Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey

Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

4,3 kg

Omschrijving van de Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey

Met de Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey bereid je heerlijke stoofpotjes voor het hele gezin. Deze prachtige pan heeft een inhoud van maar liefst 4,2 liter, waardoor je genoeg kunt maken voor 4 personen. De pan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor is hij perfect geschikt voor gerechten zoals hachee en stoofvlees. Gietijzer is niet alleen duurzaam, maar zorgt er ook voor dat je pan een lange levensduur heeft, mits je hem goed onderhoudt. De bijbehorende deksel zorgt ervoor dat het kookvocht binnenin de pan blijft, waardoor je ingrediënten langzaam kunnen garen en een extra mals resultaat krijgen. Deze veelzijdige pan is geschikt voor alle warmtebronnen en kan zelfs in de oven tot een temperatuur van 260 graden Celsius. Dankzij de grote handgrepen kun je de pan veilig en gemakkelijk verplaatsen, zelfs als hij gloeiend heet is. Na gebruik reinig je de pan eenvoudig met de hand, zodat je snel weer kunt genieten van de volgende culinaire creatie. Kortom, met de Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey haal je een stijlvolle en praktische pan in huis die garant staat voor jarenlang kookplezier.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan. De druipringen in de deksel zorgen voor een gelijkmatige verdeling van vocht in de pan, waardoor jouw gerecht lekker mals blijft.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey

De Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey weegt 4,3 kg. 

De Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is een Losse pan.

De Le Creuset Signature Ronde Braadpan 24 cm Mist Grey is van Topklasse bouwkwaliteit.