1. bakken-braden
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is de perfecte keuze voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor 4 personen. Met deze pan in je keuken ben je verzekerd van een duurzame en sterke koekenpan. Dankzij de titanium coating hoef je je geen zorgen te maken over vastplakkende ingrediënten en vervelende krassen. Wat deze pan echt uniek maakt, is de Thermo-Signal technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat je altijd weet wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De Thermo-Signal kleurt namelijk effen rood wanneer de pan klaar is om te gebruiken. Dit bespaart je tijd en energie, en zorgt ervoor dat je gerechten altijd perfect worden bereid. Om ervoor te zorgen dat je nog langer van deze fantastische pan kunt genieten, raden we aan om hem met de hand af te wassen. Op deze manier blijft de pan in optimale conditie en gaat hij nog jarenlang mee. Met de Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm haal je een onmisbaar stuk kookgerei in huis dat je keer op keer zal verrassen met zijn uitstekende prestaties.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kan je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium houdt minder goed warmte vast.

Veelgestelde vragen over de Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm weegt 1,2 kg. 

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.