1. bakken-braden
  2. Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,5 kg

Omschrijving van de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid in huis. Deze set bestaat uit twee pannen met een keramische antiaanbaklaag, die zorgen voor een langere levensduur en een uitstekende weerstand tegen krassen. In de 24 cm pan kun je gemakkelijk 3 porties aardappelschijfjes bakken, terwijl de grotere 28 cm pan ideaal is voor het bereiden van grote, malse stukken vlees. De pannen zijn gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook licht van gewicht. Je kunt ze dus eenvoudig verplaatsen naar de eettafel. Dankzij de bekende Tefal Thermo-Signal stip weet je altijd precies wanneer de pannen de juiste temperatuur hebben bereikt. Zo kun je met gemak de perfecte maaltijd bereiden. Om de levensduur van de pannen te verlengen, wordt aangeraden om ze met de hand te reinigen. Met de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een complete en kwalitatieve set in huis, die niet alleen gemak biedt tijdens het koken, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Laat je verrassen door de uitstekende prestaties en geniet van heerlijke maaltijden met deze milieuvriendelijke pannenset.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood zodra de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische baklaag kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 2,5 kg. 

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De Tefal Natural Chef Koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.