1. bakken-braden
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

6 kg

Omschrijving van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood haal je niet alleen een kookgerei in huis, maar ook een echt pronkstuk voor in de keuken. Deze pan met een royale inhoud van 5,2 liter is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten, zoals het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten. De pan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat ervoor zorgt dat de warmte geleidelijk en gelijkmatig wordt verspreid. Bovendien houdt het gietijzer de warmte lang vast, waardoor je gerecht perfect op temperatuur blijft. Dankzij deze eigenschappen kun je het vuur laag zetten zodra de pan warm is, waardoor je gerecht rustig kan sudderen en je tegelijkertijd energie bespaart. Wat deze stoof-/braadpan echt uniek maakt, is de speciale deksel. Deze deksel is voorzien van nopjes aan de binnenzijde, waardoor er een druppelsysteem ontstaat in combinatie met het condensatieproces. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de pan continu wordt besprenkeld, waardoor je gerecht gelijkmatig gaar suddert. Daarnaast zorgt dit systeem ervoor dat er nauwelijks vocht ontsnapt, waardoor je gerecht heerlijk sappig blijft. Kortom, de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is niet alleen een praktisch kookgerei, maar ook een mooie toevoeging aan je.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een hoogwaardige constructiekwaliteit, waardoor hij duurzaam is en lang meegaat. De bolletjes in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat jouw gerecht lekker sappig blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven gebruikt worden tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt behoorlijk veel en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is gemaakt van Gietijzer.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood weegt 6 kg. 

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is een Losse pan.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Kersenrood is van Topklasse bouwkwaliteit.