1. bakken-braden
  2. GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm

GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,5 kg

Omschrijving van de GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm

Met de GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je niet alleen een sterke, maar ook een luxe set koekenpannen in huis. Deze set bestaat uit twee koekenpannen van respectievelijk 20 en 28 centimeter. De kleine pan is perfect voor het bakken van aardappeltjes voor twee personen, terwijl je in de grote pan moeiteloos grote stukken vlees of vis kunt bereiden. Deze koekenpannen zijn voorzien van een Thermolon keramische antiaanbaklaag, wat ervoor zorgt dat je gezonder kunt bakken en dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken. Hierdoor kun je minder olie of boter gebruiken, wat resulteert in gezondere maaltijden. Daarnaast maakt de antiaanbaklaag het schoonmaken van de pannen een fluitje van een cent. Je kunt de pannen eenvoudig met de hand reinigen, waardoor je ze snel weer kunt gebruiken. Een ander voordeel van deze koekenpannen is dat de houten handvatten tijdens het bakken koel blijven. Hierdoor kun je de pannen veilig van het fornuis naar de eettafel verplaatsen, zonder je handen te branden. De GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm is niet alleen een praktische toevoeging aan je keuken, maar ook een stijlvolle. Met deze set kun je elke dag genieten van heerlijke, gezonde maaltijden.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De pan van GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij PFAS-vrij is. Aluminium pannen zijn licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • De pannen kunnen niet in de vaatwasmachine, maar moeten met de hand worden gereinigd.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm

De GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm weegt 1,5 kg. 

De GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm is een Pannenset.

De GreenPan Mayflower Pro Koekenpannenset 20 + 28 cm is van Topklasse bouwkwaliteit.