1. bakken-braden
  2. Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal LOV braadpan 29 cm Beige is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

7,4 kg

Omschrijving van de Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

Met de Tefal LOV braadpan 29 cm Beige bereid je heerlijke stoofgerechten voor een gezelschap van 7 tot 8 personen. Deze veelzijdige pan is perfect voor het maken van smaakvolle hachee of suddervlees. De braadpan is voorzien van een handige condensatiedeksel, die ervoor zorgt dat het vocht tijdens het koken terug de pan in loopt. Dit resulteert in een extra mals en sappig resultaat. Daarnaast is deze pan ook ideaal voor slow cooking. Dankzij de dikke bodem behoudt de pan namelijk uitstekend de warmte, waardoor je gerechten langzaam en gelijkmatig kunnen garen. De Tefal LOV braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig gebruikt worden in de oven tot een temperatuur van 250 graden Celsius. Maar dat is nog niet alles! Bij aankoop van deze braadpan krijg je ook toegang tot een wereld vol nieuwe kookinspiratie. Scan eenvoudigweg de QR-code op de verpakking en ontdek een digitaal receptenboek boordevol smakelijke gerechten. Na gebruik van de pan, is het schoonmaken een fluitje van een cent. Je kunt de pan namelijk eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je snel weer kunt genieten van een nieuwe culinaire creatie.

Pluspunten
  • In een braadpan van 7,4 liter maak je stoofpotjes voor gemiddeld 8 personen. De bolletjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht lekker mals blijft. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven tot 250 graden Celsius gebruikt worden.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en verplaats je minder makkelijk dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Tefal LOV braadpan 29 cm Beige

De Tefal LOV braadpan 29 cm Beige is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal LOV braadpan 29 cm Beige is gemaakt van Gietijzer.

De Tefal LOV braadpan 29 cm Beige weegt 7,4 kg. 

De Tefal LOV braadpan 29 cm Beige is een Losse pan.

De Tefal LOV braadpan 29 cm Beige is van Middenklasse bouwkwaliteit.