1. bakken-braden
  2. Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,18 kg

Omschrijving van de Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

Met de Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart zet je niet alleen heerlijke gerechten op tafel, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Deze wokpan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je milieubewust kunt koken. De pan is voorzien van een keramische antiaanbaklaag die maar liefst 20 keer sterker is dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Dit zorgt ervoor dat je ingrediënten perfect knapperig en mals blijven. Dankzij de diepe en ronde vorm van de pan kun je gemakkelijk ingrediënten omscheppen, zonder dat er iets over de rand valt. Hierdoor blijft je kookplaat schoon en hoef je minder tijd te besteden aan het schoonmaken. Daarnaast is deze wokpan ook geschikt voor gebruik in de oven tot wel 250 graden Celsius. Je kunt dus eenvoudig je gerecht afmaken in de oven voor een heerlijk krokant korstje. Een handige toevoeging aan deze wokpan is de Tefal Thermo Signal-stip. Deze stip kleurt effen rood zodra de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met koken. Na het eten hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de pan, want hij is vaatwasserbestendig. Kortom, met de Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart geniet je niet alleen van heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Je kookt milieuvriendelijk dankzij het 100 procent gerecyclede aluminium materiaal. Door de keramische coating kan je ingrediënten snel knapperig bakken, zelfs op hoge temperaturen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart weegt 1,18 kg. 

De Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is een Losse pan.

De Tefal Renew On Keramische wokpan 28 cm Zwart is van Middenklasse bouwkwaliteit.