1. bakken-braden
  2. WMF Comfort Line Pannenset 4-delig

WMF Comfort Line Pannenset 4-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze WMF Comfort Line Pannenset 4-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties WMF Comfort Line Pannenset 4-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

8,2 kg

Omschrijving van de WMF Comfort Line Pannenset 4-delig

Met de WMF Comfort Line Pannenset 4-delig bereid je moeiteloos heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Deze set is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. Daarnaast zijn de pannen zuurbestendig, vormvast, hygiënisch en smaakneutraal, waardoor je altijd kunt genieten van gerechten met de puurste smaken. De pannenset bestaat uit drie hoge kookpannen met een diameter van 16, 20 en 24 centimeter, en één lage kookpan van 20 centimeter. Hierdoor heb je voor elke kookbehoefte de juiste pan bij de hand. De handgrepen blijven tijdens het koken koel, zodat je ze veilig kunt vastpakken zonder je handen te branden. Bovendien kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden dankzij de glazen deksel met stoomregulering. Met de handige maataanduiding aan de binnenkant van de pannen kun je water direct in de pan afmeten, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. En wanneer het water eenmaal gekookt is, kun je het nauwkeurig afgieten dankzij de handige gietrand. De universele bodem zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten altijd perfect gaar worden. Deze pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, dus je kunt er op elk fornuis mee koken. Kortom, met de WMF Comfort Line Pannens.

Pluspunten
  • Deze pannen hebben een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan. Met de handige literaanduiding meet je vloeistoffen direct af in de pannen. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen in de oven gebruikt worden tot 250 graden Celsius zonder deksel en 180 graden Celsius met deksel.

Minpunten
  • Er zit geen steelpan in deze kookpannenset.

Veelgestelde vragen over de WMF Comfort Line Pannenset 4-delig

De WMF Comfort Line Pannenset 4-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de WMF Comfort Line Pannenset 4-delig is gemaakt van RVS.

De WMF Comfort Line Pannenset 4-delig weegt 8,2 kg. 

De WMF Comfort Line Pannenset 4-delig is een Pannenset.

De WMF Comfort Line Pannenset 4-delig is van Topklasse bouwkwaliteit.