1. bakken-braden
  2. Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,7 kg

Omschrijving van de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

Met de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Deze set bestaat namelijk uit 2 koekenpannen die gemaakt zijn van 100% gerecycled aluminium. Hiermee zet Tefal een stap in de richting van duurzaamheid. Deze set is perfect voor zowel kleine als grote gerechten. De kleine pan is ideaal voor het bakken van aardappeltjes, terwijl de grote pan geschikt is voor het bereiden van 2 grote stukken vlees. Dankzij de keramische antiaanbaklaag zijn deze pannen tot wel 20 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Dit zorgt ervoor dat de pannen langer meegaan en dat je minder olie of boter nodig hebt tijdens het koken. Een handige feature van deze pannen is de Tefal Thermo Signal-stip. Deze stip geeft aan wanneer de pannen de juiste temperatuur hebben bereikt, waardoor je niet langer je hand boven de pan hoeft te houden om te controleren of deze warm genoeg is. Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser, wat het schoonmaakproces een stuk gemakkelijker maakt. Kortom, met de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar draag je ook bij aan een duurzamere.

Pluspunten
  • Dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal bak je milieubewust. Met een keramische baklaag kan je ingrediënten snel krokant bakken, zelfs bij hoge temperaturen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood zodra de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart weegt 0,7 kg. 

De Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart is een Pannenset.

De Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen