1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen een complete set bakpannen in huis, maar ook een stukje duurzaamheid. De set bestaat uit een koekenpan van 24 centimeter en een koekenpan van 28 centimeter, waar je heerlijke stukjes vlees en knapperige aardappeltjes in kunt bakken. Daarnaast bevat de set ook een wokpan van 28 centimeter, perfect voor het roerbakken van groenten. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Deze laag is niet alleen duurzaam, maar ook volledig vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met weinig boter of olie bakken, waardoor je gezondere gerechten kunt bereiden. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en gas, en kunnen ze na gebruik eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Wil je de pannen liever met de hand afwassen? Dat is ook mogelijk, en ze zullen zelfs langer meegaan. Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een stukje gemak en gezondheid. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het bereiden van de meest heerlijke gerechten met deze fantastische pannenset!

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1,1 kg. 

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen