1. bakken-braden
  2. Tefal Trattoria Braadpan 28 cm

Tefal Trattoria Braadpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Trattoria Braadpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,1 kg

Omschrijving van de Tefal Trattoria Braadpan 28 cm

Met de Tefal Trattoria Braadpan 28 cm bereid je moeiteloos heerlijke stoofpotjes. Deze braadpan is vervaardigd uit hoogwaardig gegoten aluminium, waardoor hij licht van gewicht is en snel opwarmt. De bolling van de deksel zorgt ervoor dat het vrijgekomen vocht gelijkmatig over het gerecht wordt verdeeld, wat resulteert in verrukkelijk malse kippenpootjes. Dankzij de antiaanbaklaag hoef je je geen zorgen te maken dat je gerecht aan de bodem blijft kleven. De Tefal Trattoria Braadpan is niet alleen geschikt voor het bereiden van stoofpotjes, maar ook voor het aanbraden van je gerecht en het vervolgens laten garen in de oven. Deze veelzijdige pan is namelijk ovenbestendig. Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Wil je echter extra lang kunnen genieten van deze pan, dan raden we aan om hem met de hand af te wassen. Zo blijft hij in optimale conditie en behoudt hij zijn uitstekende kwaliteit. Kortom, de Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is de ideale keuze voor liefhebbers van smaakvolle stoofgerechten en biedt daarnaast veelzijdigheid en gebruiksgemak in de keuken.

Pluspunten
  • De druipringen in de deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, waardoor je gerecht lekker mals blijft. De braadpan kan op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductie en in de oven tot 250 °C. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Trattoria Braadpan 28 cm

De Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Trattoria Braadpan 28 cm weegt 2,1 kg. 

De Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Trattoria Braadpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.