1. bakken-braden
  2. GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm

GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,7 kg

Omschrijving van de GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm

Met de GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je niet alleen een functionele, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Deze set bestaat uit twee pannen in een prachtige turquoise blauwe kleur, die worden afgewerkt met een elegante mat gouden handgreep. Het resultaat is een luxueus design dat je keuken direct een upgrade geeft. Maar deze pannenset is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook nog eens ontzettend praktisch in gebruik. Dankzij de sterke Thermolon keramische antiaanbaklaag hoef je je geen zorgen te maken over aangekoekte etensresten. De gladde bakoppervlakte zorgt ervoor dat ingrediënten niet vastplakken, waardoor je minder olie of boter hoeft te gebruiken. Bovendien maakt dit het schoonmaken na gebruik een fluitje van een cent. Veiligheid staat natuurlijk ook voorop bij het koken. Daarom zijn de pannen voorzien van roestvrijstalen handgrepen die zorgen voor een stevige grip. Zo kun je de koekenpannen zonder risico naar de eettafel verplaatsen. En wanneer je klaar bent met eten, kun je de pannen eenvoudig met de hand afwassen om de levensduur te verlengen. Met de GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm geniet je niet alleen van heerlijke maaltijden, maar ook van een prachtige en duurzame kookervaring.

Pluspunten
  • De GreenPan pan is op duurzame wijze geproduceerd en heeft een sterke keramische antiaanbaklaag, waardoor de pan langer meegaat. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven gebruikt worden tot 220 graden Celsius. Bakpannen met een keramische baklaag zijn geschikt voor hoge temperaturen, zodat ingrediënten snel krokant kunnen worden gebakken.

Minpunten
  • Aluminium behoudt warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm

De GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm weegt 1,7 kg. 

De GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm is een Pannenset.

De GreenPan Padova Koekenpannenset 20 + 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen