1. bakken-braden
  2. Tefal Ingenio Essential 5-delig

Tefal Ingenio Essential 5-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Ingenio Essential 5-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Ingenio Essential 5-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Nee

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,5 kg

Omschrijving van de Tefal Ingenio Essential 5-delig

De Tefal Ingenio Essential 5-delig is een must-have voor kampeerliefhebbers. Deze pannenset is niet alleen licht van gewicht, maar kan ook eenvoudig worden opgestapeld, waardoor het ideaal is voor onderweg. Met de afneembare handgreep kan je alle 5 de pannen gebruiken, waardoor de set extreem veelzijdig is. Zonder handvat kunnen de pannen zelfs in de oven worden gebruikt, wat de set lekker compact maakt. Een handig kenmerk van deze pannenset is de thermo-spot, die effen rood kleurt zodra de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Dit is perfect om te weten wanneer je kunt beginnen met koken of bakken. Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser, maar als je extra lang van de pannen wilt genieten, is het aan te raden ze even met de hand af te wassen. Met de Tefal Ingenio Essential 5-delig kan je genieten van gemak en veelzijdigheid, waar je ook bent!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Spot wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Met de afneembare kunststof handgreep kun je de pannen veilig in de oven zetten, zonder dat de handgreep smelt. Aluminium pannen zijn lichtgewicht, ideaal om mee te nemen op vakantie.

Minpunten
  • De potten en pannen zijn niet geschikt voor gebruik op inductiekookplaten.

Veelgestelde vragen over de Tefal Ingenio Essential 5-delig

De Tefal Ingenio Essential 5-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Nee
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Ingenio Essential 5-delig is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Ingenio Essential 5-delig weegt 2,5 kg. 

De Tefal Ingenio Essential 5-delig is een Pannenset.

De Tefal Ingenio Essential 5-delig is van Basisklasse bouwkwaliteit.