1. bakken-braden
  2. GreenChef Keramische wokpan 28 cm

GreenChef Keramische wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenChef Keramische wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenChef Keramische wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,99 kg

Omschrijving van de GreenChef Keramische wokpan 28 cm

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm maakt het bereiden van roerbakgroenten en biefstukreepjes een fluitje van een cent. Dankzij de speciale keramische baklaag worden je gerechten snel krokant, zelfs op hoge temperaturen tot aan 400 graden Celsius! De diepe en ronde vorm van de pan zorgt ervoor dat je ingrediënten gemakkelijk kunt omscheppen, waardoor je kookplaat schoon blijft van etensresten. Een ander voordeel van deze wokpan is de kunststoffen handgreep die tijdens het koken niet warm wordt. Dit zorgt ervoor dat je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel, zonder bang te hoeven zijn voor verbrande handen. Daarnaast kun je de wokpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Zo kun je altijd en overal genieten van heerlijke roerbakgerechten. En het beste van alles? Na het eten kun je de pan gewoon in de vaatwasser zetten. Dit bespaart je kostbare tijd en energie. Wil je echter langer van de pan genieten, dan kun je hem ook met de hand afwassen. Met de GreenChef Keramische wokpan 28 cm haal je niet alleen een praktische, maar ook een duurzame pan in huis.

Pluspunten
  • De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel krokant kunt bakken. Dankzij de kunststof handgreep kun je de pan veilig naar de eettafel verplaatsen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit het middelste of topsegment.

Veelgestelde vragen over de GreenChef Keramische wokpan 28 cm

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenChef Keramische wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm weegt 0,99 kg. 

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm is een Losse pan.

De GreenChef Keramische wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.