1. bakken-braden
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

6,9 kg

Omschrijving van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs haal je een ware topper in huis. Deze braadpan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het aanbraden en stoven van je favoriete ingrediënten. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige en langdurige warmteverdeling. Deze pan is niet alleen functioneel, maar ook slim ontworpen. De platte, zware deksel is voorzien van nopjes aan de binnenkant, die samen met het condensatieproces ervoor zorgen dat de inhoud van de pan continu besprenkeld wordt. Hierdoor suddert je gerecht gelijkmatig gaar, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsblokjes op de komvormige deksel tijdens het sudderen. Na het braden van een heerlijke maaltijd is het schoonmaken van de pan een fluitje van een cent. Gebruik een zachte spons en een beetje afwasmiddel en je pan is zo weer schoon. Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs haal je niet alleen een hoogwaardige pan in huis, maar ook een slimme en gemakkelijk te reinigen keukenhulp.

Pluspunten
  • Deze pan is gemaakt met hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De bolletjes in de deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor jouw gerecht lekker mals blijft. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is behoorlijk zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs is gemaakt van Gietijzer.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs weegt 6,9 kg. 

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs is een Losse pan.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Grafietgrijs is van Middenklasse bouwkwaliteit.