1. bakken-braden
  2. Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1 kg

Omschrijving van de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Met de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm hoef je nooit meer te gissen of je pan warm genoeg is. Dankzij de Tefal Thermo-Signal weet je precies wanneer de pan de perfecte temperatuur heeft bereikt om te bakken. Deze grote koekenpan is ideaal voor het bereiden van grote stukken vlees en aardappels voor het hele gezin. Een ander voordeel van deze pan is de antiaanbaklaag. Hierdoor heb je minder vet nodig tijdens het koken, wat resulteert in gezondere maaltijden. Bovendien is de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm geschikt voor gebruik in de oven. Dit is handig als je een stuk vlees eerst wilt aanbraden en vervolgens wilt laten garen in de oven. Na het koken kun je de pan eenvoudig schoonmaken in de vaatwasmachine. Wil je echter lang plezier hebben van deze pan, dan is het aan te raden om hem met de hand af te wassen. Zo blijft de pan in optimale conditie en kun je er nog jarenlang van genieten.

Pluspunten
  • Met een diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood gekleurd wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan kan op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

De Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is gemaakt van RVS.

De Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm weegt 1 kg. 

De Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is een Losse pan.

De Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.