1. bakken-braden
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,99 kg

Omschrijving van de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan haal je een complete bakpannenset in huis waarmee je de heerlijkste gerechten kunt bereiden. De koekenpannen zijn ideaal voor het bakken van aardappelen en stukken vlees voor 2 personen. Dankzij de sterke PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag kun je op een gezonde en vetarme manier koken. Bovendien zijn de pannen vrij van schadelijke chemische stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je maaltijd zonder je zorgen te hoeven maken over je gezondheid. De wokpan is perfect voor het roerbakken van groenten en andere gerechten. De pan is voorzien van dezelfde hoogwaardige antiaanbaklaag als de koekenpannen, waardoor je eten niet aan de pan blijft plakken en je minder olie of boter hoeft te gebruiken. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius. Je kunt de pannen dus gemakkelijk van het fornuis naar de oven verplaatsen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadiging. Na het koken en genieten van je maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over de afwas. De pannen zijn namelijk vaatwasmachinebestendig, waardoor je ze eenvoudig kunt reinigen zonder veel moeite te hoeven doen. Kortom, met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan haal je niet alleen een complete.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De pannen van BK zijn op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisniveau, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan is gemaakt van Aluminium.

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan weegt 0,99 kg. 

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan is een Losse pan.

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen