1. bakken-braden
  2. BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

5,01 kg

Omschrijving van de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

Voor de gepassioneerde kok is de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red een onmisbaar item in de keuken. Met deze rode pan kun je heerlijke stoofpotjes bereiden, zoals hachee, of het lekkerste draadjesvlees laten sudderen. Deze veelzijdige pan kan op alle warmtebronnen worden gebruikt en is zelfs geschikt voor gebruik in de oven. Je kunt je gerechten hierin verder garen tot een temperatuur van wel 230 graden, wat erg handig is als je alleen maar je maaltijd wilt opwarmen. Deze gietijzeren pan is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een pan waarin je gerechten rustig kunnen garen. De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het kookvocht gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor het eten heerlijk mals blijft. Na het koken kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Met de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red geniet je van heerlijke gerechten en een gemakkelijke reiniging, waardoor koken nog leuker en makkelijker wordt.

Pluspunten
  • De afdruipringen in het deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor jouw gerecht lekker mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot wel 230 graden Celsius. Gietijzer is een duurzaam materiaal en gaat een leven lang mee.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt nogal wat en is minder eenvoudig te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

De BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red is gemaakt van Gietijzer.

De BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red weegt 5,01 kg. 

De BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red is een Losse pan.

De BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red is van Middenklasse bouwkwaliteit.