1. bakken-braden
  2. BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

Omschrijving van de BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

Met de BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm haal je een complete set in huis waarmee je eindeloos kunt koken, bakken en braden. Deze veelzijdige pannenset is niet alleen geschikt voor alle warmtebronnen, maar kan ook veilig gebruikt worden in de oven tot aan een temperatuur van 230 graden. De set bestaat uit vijf verschillende pannen, elk met een glazen deksel. Deze deksels zorgen ervoor dat je het kookproces nauwlettend in de gaten kunt houden, zonder dat er warmte verloren gaat. Bovendien zijn de pannen voorzien van een handige literaanduiding, waardoor je vloeistoffen direct kunt afmeten in de pan. Nadat je klaar bent met koken, kun je de pannen veilig naar de tafel verplaatsen dankzij de hittebestendige handvatten. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over brandwonden tijdens het serveren van jouw heerlijke gerechten. Met de meegeleverde koekenpan van 24 cm kun je ook eenvoudig bakken en braden. Kortom, met de BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm haal je een complete en veelzijdige set in huis waarmee je moeiteloos de lekkerste maaltijden kunt bereiden.

Pluspunten
  • Deze kookpannenset bevat ook een koekenpan, zodat je ingrediënten kunt bakken en braden. Dankzij de handige litermarkering meet je vloeistoffen direct af in de pannen. De kookpannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Roestvrijstalen pannen warmen niet snel op.

Veelgestelde vragen over de BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm

De BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm is gemaakt van RVS.

De BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm weegt . 

De BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm is een Pannenset.

De BK Conical Cool Glas Pannenset 5-delig + Koekenpan 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.