1. bakken-braden
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,9 kg

Omschrijving van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 cm + 28 cm haal je een duurzame en betrouwbare pannenset in huis. Deze set is ontworpen om lang mee te gaan, dankzij de hoogwaardige titanium baklagen. In vergelijking met de standaard antiaanbaklaag van Tefal gaan de baklagen van deze pannen maar liefst 3 keer langer mee. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van moeiteloos bakplezier zonder je zorgen te maken over versleten of beschadigde baklagen. Een handige functie van deze koekenpannenset is de Tefal Thermo-Signal. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je altijd precies weet wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Je hoeft niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze klaar is voor gebruik. De Tefal Thermo-Signal geeft een duidelijk visueel signaal wanneer de pan de optimale temperatuur heeft bereikt, waardoor je gerechten altijd perfect worden bereid. Na het bakken is het schoonmaken van deze pannenset een eenvoudige klus. Je kunt de pannen namelijk met de hand afwassen, waardoor ze langer meegaan. Door de pannen met zorg te behandelen, behouden ze hun kwaliteit en prestaties voor lange tijd. Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 cm + 28 cm haal je niet alleen een praktische en duurzame pannenset in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bij het bakken heb je weinig olie of boter nodig dankzij de anti-aanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmtevasthoudende eigenschap.

Veelgestelde vragen over de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,9 kg. 

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.