1. bakken-braden
  2. BK Brilliant Wokpan 28 cm

BK Brilliant Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Brilliant Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Brilliant Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,99 kg

Omschrijving van de BK Brilliant Wokpan 28 cm

Maak kennis met de BK Brilliant Wokpan 28 cm, de perfecte pan om op een gezonde manier wokgroenten en vleesreepjes te bereiden. Deze wokpan is voorzien van een PFAS vrije antiaanbaklaag, waardoor je zonder zorgen kunt koken. De keramische baklaag zorgt ervoor dat je weinig olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het bakken en voorkomt dat ingrediënten aan de bodem vastkleven. De BK Brilliant Wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius. Dit maakt het eenvoudig om je gerecht warm te houden als dat nodig is. Dankzij de hoge rand van de pan blijven ingrediënten tijdens het roerbakken netjes in de pan, waardoor je kookplaat vrij blijft van etensresten. En het beste van alles is dat deze wokpan vaatwasserbestendig is, waardoor het schoonmaken na het koken een fluitje van een cent is. Met de BK Brilliant Wokpan 28 cm geniet je van gezonde en smaakvolle gerechten, zonder gedoe. Zorgeloos koken was nog nooit zo makkelijk!

Pluspunten
  • De BK pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Je kunt de bakpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit in de lagere klasse, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Brilliant Wokpan 28 cm

De BK Brilliant Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Brilliant Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Brilliant Wokpan 28 cm weegt 0,99 kg. 

De BK Brilliant Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De BK Brilliant Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.