1. bakken-braden
  2. Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

9,1 kg

Omschrijving van de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is de perfecte keuze voor iedereen die van koken houdt en regelmatig grote groepen mensen moet voeden. Deze braadpan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, waardoor hij duurzaam en geschikt is voor alle warmtebronnen. Of je nu op gas, elektrisch, keramisch of inductie kookt, deze pan kan het aan. Wat deze braadpan echt onderscheidt, is de geëmailleerde binnenlaag. Deze zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de hele pan, waardoor je gerechten perfect worden gegaard. Bovendien voorkomt de geëmailleerde laag dat je ingrediënten vastplakken aan de bodem, wat het koken en schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Om ervoor te zorgen dat je jarenlang plezier hebt van deze braadpan, raden we aan om hem met de hand te reinigen. Gebruik gewoon wat warm water en een zacht sponsje en de pan is weer klaar voor gebruik. Met de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart heb je niet alleen een geweldige kookpartner, maar ook een erfstuk dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Pluspunten
  • De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 300 graden Celsius. Gietijzer is een duurzaam materiaal dat een leven lang meegaat. De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen kan blijven zitten.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en verplaatst zich minder gemakkelijk dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is gemaakt van Gietijzer.

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart weegt 9,1 kg. 

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is een Losse pan.

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen