1. bakken-braden
  2. Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Unlimited Pannenset 3-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van de Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

Met de Tefal Unlimited Pannenset 3-delig haal je een veelzijdige set in huis waarmee je moeiteloos allerlei gerechten kunt bereiden. Naast de standaard koekenpan van 24 centimeter en de grote koekenpan van 28 centimeter, bevat deze set ook een handige hapjespan van 24 centimeter. Met deze hapjespan kun je gemakkelijk heerlijke roerbak- en stoofschotels bereiden. De koekenpan van 24 centimeter is ideaal voor het bakken van bijvoorbeeld 3 porties aardappeltjes, terwijl de 28 centimeter pan perfect is voor het bakken van grote stukken vlees of vis. De pannen zijn voorzien van een duurzame titanium coating, waardoor ingrediënten niet blijven plakken en je je geen zorgen hoeft te maken over krassen. Bovendien beschikken de pannen over een handige Thermo-Signal, waarmee je precies kunt zien wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. De Thermo-Signal kleurt effen rood, zodat je nooit meer hoeft te gissen of de pan klaar is om te gebruiken. Om de pannen zo lang mogelijk mooi en functioneel te houden, raden we aan om ze met de hand af te wassen. Op deze manier geniet je nog langer van deze hoogwaardige pannenset.

Pluspunten
  • Deze pannenset bevat ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofgerechten kunt maken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

De Tefal Unlimited Pannenset 3-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Unlimited Pannenset 3-delig is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Unlimited Pannenset 3-delig weegt 1,6 kg. 

De Tefal Unlimited Pannenset 3-delig is een Losse pan.

De Tefal Unlimited Pannenset 3-delig is van Middenklasse bouwkwaliteit.