1. bakken-braden
  2. WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,7 kg

Omschrijving van de WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

Met de WMF CeraDur Profi Koekenpan 28 cm bereid je moeiteloos heerlijk knapperige aardappeltjes en grote stukken vlees en vis. Deze koekenpan is uitgerust met een innovatieve keramische baklaag, waardoor je eten snel dichtschroeit en een perfect krokant bakresultaat krijgt. Bovendien profiteer je van energiezuinig koken dankzij de TransTherm bodem, die de warmte gelijkmatig verspreidt en lang vasthoudt. Veiligheid en gebruiksgemak staan hoog in het vaandel bij de WMF CeraDur Profi Koekenpan. De pan is voorzien van een hittebestendige steelgreep, waardoor je de pan eenvoudig en veilig kunt verplaatsen, zelfs wanneer deze gloeiend heet is. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 70 graden Celsius, waardoor je alle vrijheid hebt bij het koken. Na een smakelijke maaltijd kun je de pan moeiteloos schoonmaken met de hand. Dankzij de duurzame materialen en hoogwaardige afwerking gaat de WMF CeraDur Profi Koekenpan lang mee en blijft deze er als nieuw uitzien. Met deze koekenpan zul je keer op keer genieten van de heerlijkste gerechten met een perfecte krokante touch.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven tot 70 graden Celsius. Dankzij de keramische baklaag kun je ingrediënten snel krokant bakken, zelfs op hoge temperaturen.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser, maar moet met de hand worden gereinigd.

Veelgestelde vragen over de WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is gemaakt van RVS.

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm weegt 1,7 kg. 

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De WMF Ceradur Profi Koekenpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.