1. bakken-braden
  2. Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

4,9 kg

Omschrijving van de Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is een prachtig stuk vakmanschap dat al sinds 1925 in Frankrijk wordt geproduceerd. Deze braadpan, uitgevoerd in een elegante ebbenzwarte kleur, is gemaakt van geëmailleerd gietijzer en is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is het feit dat deze wordt geëmailleerd op een indrukwekkende temperatuur van 790 graden, wat resulteert in een product van ongekende kwaliteit en duurzaamheid. Deze Le Creuset braadpan van 32 cm heeft een zware constructie van gietijzer, wat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig wordt opgebouwd en verdeeld over de hele pan. Hierdoor kun je genieten van perfect bereide maaltijden, keer op keer. In tegenstelling tot de andere stoofpannen van Le Creuset, heeft de Faitout een deksel van staal in plaats van gietijzer. Dit maakt de pan iets lichter en vriendelijker voor je portemonnee, zonder in te leveren op prestaties. Het deksel zorgt er namelijk nog steeds voor dat de warmte goed wordt vastgehouden, zodat je gerechten heerlijk mals en smaakvol blijven. Houd er wel rekening mee dat de Le Creuset braadpan 32 cm een behoorlijk groot formaat heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat de inductiekookzone niet de hele bodem van de pan bedekt. Desondanks is deze braadpan een fantastische keuze voor iedereen die.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De druipringen in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat je gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en verplaats je niet zo gemakkelijk als een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart weegt 4,9 kg. 

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is een Losse pan.

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is van Topklasse bouwkwaliteit.