1. bakken-braden
  2. Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,02 kg

Omschrijving van de Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

Met de Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart zet je niet alleen heerlijke gerechten op tafel, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Deze koekenpan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn. Bovendien is de pan voorzien van een keramische antiaanbaklaag die maar liefst 20 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor gaat de pan langer mee en blijven je ingrediënten niet vastkleven. Het gebruik van olie of boter tijdens het bakken is dankzij de uitstekende antiaanbaklaag niet meer nodig. Zo kun je op een vetarme manier genieten van je favoriete gerechten. Daarnaast is deze koekenpan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 175 graden Celsius. Hierdoor kun je je gerecht eenvoudig warm houden, zelfs als je bezoek wat later is. De handige Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de pan op temperatuur is, zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. En het beste van alles? Na het smullen hoef je de pan alleen maar in de vaatwasser te plaatsen voor een moeiteloze reiniging.

Pluspunten
  • Je bakt milieuvriendelijk dankzij het 100 procent gerecyclede aluminium materiaal. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisniveau, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- of topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart weegt 1,02 kg. 

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart is een Losse pan.

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 28 cm Zwart is van Middenklasse bouwkwaliteit.