1. bakken-braden
  2. WMF Durado Koekenpan 24 cm

WMF Durado Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze WMF Durado Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties WMF Durado Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,16 kg

Omschrijving van de WMF Durado Koekenpan 24 cm

De WMF Durado Koekenpan 24 cm is een absolute must-have voor elke keukenliefhebber. Met zijn roestvrij stalen constructie is deze pan niet alleen sterk en duurzaam, maar ook bestand tegen zuren en smaakneutraal. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat jouw vlees moeiteloos loskomt en dat je geen last hebt van aangekoekte resten. Daarnaast is de pan voorzien van een ergonomische handgreep, waardoor je hem comfortabel kunt vasthouden, zelfs tijdens langere kooksessies. Deze koekenpan is niet bang voor een beetje hitte. Hij is geschikt voor temperaturen tot wel 400 graden Celsius op het fornuis en tot 250 graden Celsius in de oven. Dankzij de universele bodem wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, wat zorgt voor een perfecte bereiding van al je gerechten. Let op: de pan is niet geschikt voor de vaatwasser, omdat dit de antiaanbaklaag kan beschadigen. Maar met een beetje liefde en zorg gaat deze pan jarenlang mee en blijft hij je betrouwbare partner in de keuken.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en gebruik in de oven tot 250 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan is van basiskwaliteit, wat betekent dat hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit het midden- of topsegment.

Veelgestelde vragen over de WMF Durado Koekenpan 24 cm

De WMF Durado Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de WMF Durado Koekenpan 24 cm is gemaakt van RVS.

De WMF Durado Koekenpan 24 cm weegt 1,16 kg. 

De WMF Durado Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De WMF Durado Koekenpan 24 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.