1. bakken-braden
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

6,9 kg

Omschrijving van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood haal je niet alleen een praktisch kookgerei in huis, maar ook een echte blikvanger. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten, zoals aanbraden, bakken, stoven en karameliseren. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige en geleidelijke warmteverdeling, waardoor je ingrediënten perfect worden bereid. Daarnaast houdt het gietijzer de warmte ook nog eens uitstekend vast, waardoor je gerecht langzaam kan sudderen en energie bespaart. Deze stoof-/braadpan is voorzien van een platte, zware deksel met nopjes aan de binnenzijde. Dit unieke druppelsysteem zorgt ervoor dat de inhoud van de pan continu wordt besprenkeld tijdens het kookproces. In combinatie met het condensatieproces blijft het gerecht sappig en smaakvol, terwijl er nauwelijks vocht ontsnapt. Wil je het condensatieproces nog verder versnellen? Plaats dan ijsblokjes op de komvormige deksel tijdens het sudderen. Zo geniet je nog sneller van een mals en smaakvol gerecht. Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood haal je niet alleen een prachtig kookgerei in huis, maar ook een pan die garant staat voor perfecte kookresultaten. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die deze pan biedt.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit en is daarom stevig en duurzaam. De bolletjes in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, waardoor je gerecht sappig blijft. Deze braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook in de oven gebruikt worden tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en wordt minder eenvoudig verplaatst dan een aluminiumpan.

Veelgestelde vragen over de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is gemaakt van Gietijzer.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood weegt 6,9 kg. 

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is een Losse pan.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is van Topklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen