1. bakken-braden
  2. Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

5,7 kg

Omschrijving van de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

Met de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen bereid je heerlijke stoofgerechten voor 3 tot 4 personen. Of het nu gaat om een smaakvolle hachee of een mals suddervlees, deze braadpan maakt koken een ware belevenis. De pan is uitgerust met een handige condensatiedeksel die zorgt voor een extra mals resultaat. Dankzij de slimme noppen aan de binnenkant van de deksel wordt het vocht teruggeleid naar de pan, waardoor de gerechten nog sappiger worden. De Tefal LOV lage braadpan is ook ideaal voor slow cooking. Dankzij de dikke bodem blijft de pan namelijk langdurig warmte vasthouden. Bovendien is deze veelzijdige pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot wel 250 graden Celsius. Wil je graag nieuwe recepten ontdekken? Scan dan de QR-code op de doos en laat je inspireren door het E-receptenboek. Na gebruik is het eenvoudig om de pan met de hand af te wassen, zodat je snel weer kunt genieten van een nieuwe culinaire creatie.

Pluspunten
  • De bolletjes in de deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor jouw gerecht heerlijk mals blijft. Gietijzer geleidt warmte uitstekend, waardoor de pan zeer geschikt is voor het bereiden van stoofpotten. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is redelijk zwaar en is minder eenvoudig te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen

De Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen is gemaakt van Gietijzer.

De Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen weegt 5,7 kg. 

De Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen is een Losse pan.

De Tefal LOV lage braadpan 28 cm Groen is van Middenklasse bouwkwaliteit.