1. bakken-braden
  2. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,43 kg

Omschrijving van de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is een veelzijdige pan die perfect is voor het bereiden van eenpansgerechten of het braden van grote stukken vlees. Met de glazen deksel kun je je gerechten langzaam laten garen terwijl je het kookproces nauwlettend in de gaten houdt. De pan is vervaardigd van hoogwaardig aluminium, waardoor hij krasbestendig is en een lange levensduur heeft. Het aluminium zorgt ervoor dat de pan snel en gelijkmatig opwarmt, waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat de pan op temperatuur is. Na gebruik kun je de pan eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser, hoewel handmatig afwassen de levensduur van de pan kan verlengen. Met zijn diameter van 28 cm biedt deze hapjespan voldoende ruimte om grote porties te bereiden. De pan is voorzien van een stevig handvat dat comfortabel in de hand ligt en een goede grip biedt tijdens het koken. Dankzij zijn duurzame en hoogwaardige constructie is deze KitchenAid hapjespan een must-have voor elke keuken. Met deze pan kun je met gemak heerlijke maaltijden bereiden en je kookkunsten naar een hoger niveau tillen.

Pluspunten
  • De pan heeft 2 handvaten, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam gaar laten worden en kun je jouw gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een eenvoudige bouwkwaliteit, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan van midden- of topklasse.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm weegt 2,43 kg. 

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is een Losse pan.

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.