1. bakken-braden
  2. Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm kun je niet alleen heerlijke biefstukreepjes en groenten roerbakken, maar ook genieten van de veelzijdigheid van de wokpan. Deze set bevat ook een koekenpan van 24 en 28 centimeter, zodat je zowel kleine aardappeltjes als grote stukken vlees of vis kunt bakken. De pannen zijn voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag, die ervoor zorgt dat de baklaag krasbestendig blijft en je weinig olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het koken. Dankzij de Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pannen op temperatuur zijn. De stip kleurt namelijk effen rood wanneer de pannen warm genoeg zijn om je ingrediënten toe te voegen. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Wil je graag langer van deze pannen genieten? Dan raden we aan om ze met de hand af te wassen. Met de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je een hoogwaardige set in huis, die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Dankzij de verschillende formaten van de pannen en de sterke antiaanbaklaag kun je moeiteloos de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Dus waar wacht je nog op? Word een echte chef in je eigen ke.

Pluspunten
  • Deze pannenset bevat ook een wokpan, zodat je de ingrediënten kunt roerbakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt volledig rood als de juiste baktemperatuur is bereikt. De keramische anti-aanbaklaag is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De pannen zijn niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1,2 kg. 

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Renew Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.