1. bakken-braden
  2. Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,7 kg

Omschrijving van de Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

De Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is de ultieme pan voor moeiteloos bakken. Met een diameter van 24 cm is deze pan ideaal voor het bereiden van 3 grote sappige biefstukken of een smakelijke portie gebakken aardappels voor een gezelschap van 3 tot 4 personen. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is de unieke opbouw van de bodem. Bestaande uit maar liefst 7 lagen, loopt deze speciale constructie door tot aan de rand van de pan. Dit resulteert in een ongeëvenaarde warmteverdeling, waardoor je gerechten gelijkmatig en perfect worden bereid. Een ander voordeel van de Demeyere Proline Koekenpan is dat je energiezuinig kunt bakken. Dankzij de uitstekende warmteverdeling hoef je de temperatuur niet hoog te zetten en kun je deze zelfs verlagen zodra de pan op temperatuur is, zonder dat de pan meteen afkoelt. Hierdoor bespaar je energie en geniet je van zowel heerlijk krokant vlees als een lagere energierekening. Bovendien heeft deze pan geen antiaanbaklaag, waardoor je vlees een heerlijk knapperige korst krijgt. Dit maakt de Demeyere Proline Koekenpan perfect voor liefhebbers van malse én krokante biefstukjes. En het beste van alles? Na gebruik is de pan eenvoudig schoon te maken met een afwasborstel en wat sop. Kortom, met de Demeyere Proline Koekenpan 24 cm ben je.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit, wat betekent dat hij stevig is en lang meegaat. De handgreep is gelast, waardoor vuil niet blijft hangen. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Ingrediënten blijven snel kleven aan de pan door de RVS baklaag.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Proline Koekenpan 24 cm

De Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is gemaakt van RVS.

De Demeyere Proline Koekenpan 24 cm weegt 1,7 kg. 

De Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De Demeyere Proline Koekenpan 24 cm is van Topklasse bouwkwaliteit.