1. bakken-braden
  2. Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm

Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

Omschrijving van de Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm

De Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm is een veelzijdige pan die perfect is voor het bereiden van heerlijke stoofschotels, roerbakschotels en risotto. Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam laten garen en tegelijkertijd het kookproces in de gaten houden. Deze pan is gemaakt van roestvrij staal en heeft een duurzame titanium coating, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over krassen op de antiaanbaklaag of ingrediënten die vastplakken. Deze pan is uitgerust met een handige Thermo-Signal stip op de bodem, die aangeeft wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zodra de stip effen rood kleurt, weet je dat de pan klaar is voor gebruik. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na gebruik raden we aan om de pan met de hand af te wassen, zodat de baklaag langer intact blijft. Met de Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm haal je een hoogwaardige pan in huis die perfect is voor het bereiden van allerlei heerlijke gerechten. De combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en innovatieve functies maakt deze pan een onmisbare toevoeging aan je keuken. Geniet van de beste kookervaring met de Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm!

Pluspunten
  • Met het glazen deksel gaar je gerechten langzaam en kun je je gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Dankzij de antiaanbaklaag gebruik je weinig olie of boter tijdens het bakken.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de rvs handgrepen warm, daarom heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm

De Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm is gemaakt van RVS.

De Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm weegt . 

De Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm is een Losse pan.

De Tefal Pierre Gagnaire Hapjespan met deksel 26 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.