1. bakken-braden
  2. Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

RVS

Gewicht

1,5 kg

Omschrijving van de Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

Met de Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm kun je nu tot 2 heerlijke stukken vlees tegelijk bakken. Deze pan heeft een unieke bodem bestaande uit 3 sterke lagen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid en jouw vlees perfect wordt gebakken. Het bijzondere aan deze pan is dat hij geen antiaanbaklaag heeft, waardoor hij uitermate geschikt is voor het dichtschroeien van rood vlees of gevogelte. Daarnaast is het handvat van deze pan gelast, wat ervoor zorgt dat er geen vuil- of vetresten achterblijven tussen de handgreep en de pan. Dit maakt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. Na het genieten van een heerlijke maaltijd kun je de pan gewoon in de vaatwasser plaatsen. Wil je echter langer van deze pan genieten, dan kun je hem met de hand reinigen. Dankzij het oog in de steel kun je de pan ook eenvoudig ophangen aan een haakje, waardoor hij altijd binnen handbereik is. Met de Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm haal je een kwalitatieve pan in huis waarmee je heerlijke maaltijden kunt bereiden. De combinatie van de sterke bodem, het gelaste handvat en het gemak in schoonmaken maken deze pan een must-have in elke keuken.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit gebouwd, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Dankzij de roestvrijstalen coating schroei je gemakkelijk een stuk rood vlees dicht. De handgreep is gelast, waardoor vuil niet blijft plakken.

Minpunten
  • Vanwege de rvs baklaag blijven de ingrediënten snel plakken aan de pan.

Veelgestelde vragen over de Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm is gemaakt van RVS.

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm weegt 1,5 kg. 

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm is van Topklasse bouwkwaliteit.