1. bakken-braden
  2. Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm

Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,7 kg

Omschrijving van de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm

Met de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan van 28 cm kun je heerlijke stukken vlees bereiden voor wel 4 personen. Deze pan uit de Natural Chef collectie is voorzien van een sterke keramische coating, waardoor je minder olie of vet nodig hebt en toch die heerlijke knapperige bite behoudt. Bovendien is de pan gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor je indirect een bijdrage levert aan een beter milieu. Het lichte gewicht van de pan maakt het gemakkelijk om deze naar de eettafel te verplaatsen. Daarnaast is de pan voorzien van de handige Tefal Thermo-Signal: een rode stip in het midden van de pan die van kleur verandert zodra de pan de juiste baktemperatuur bereikt. Zo weet je precies wanneer je je vlees in de pan kunt leggen. Na het bakken kun je de pan het beste eenvoudig schoonmaken onder de kraan. Met de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm geniet je van heerlijke gerechten zonder al te veel vet of olie. Bovendien draag je met deze pan bij aan een beter milieu door het gebruik van gerecycled aluminium. Dankzij de handige Tefal Thermo-Signal weet je altijd precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Kortom, een must-have voor iedere kookliefhebber die graag gezond én milieubewust wil koken.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit dan een midden- en topklasse pan, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is.

Veelgestelde vragen over de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm weegt 0,7 kg. 

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Natural Chef Keramische koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.