1. bakken-braden
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Maak kennis met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan van 28 cm, een milieuvriendelijke keuze voor het bakken van heerlijke gerechten. Deze pan is vervaardigd uit 100% gerecycled aluminium materiaal, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je maaltijd. Met een ruime capaciteit is deze pan perfect voor het bakken van 2 grote stukken vlees, zodat je gemakkelijk een maaltijd kunt bereiden voor het hele gezin. Deze koekenpan is voorzien van een sterke keramische antiaanbaklaag die niet alleen krasbestendig is, maar er ook voor zorgt dat de pan langer meegaat. Je kunt de pan op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief in de oven tot 250 graden Celsius. Hierdoor kun je je gerecht warm houden, zelfs nadat je gasten zijn vertrokken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, zodat je altijd weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand reinigen, waardoor je de levensduur van de pan verlengt. Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm kun je niet alleen genieten van heerlijke gerechten, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Pluspunten
  • Je kookt milieuvriendelijk dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Met de keramische coating kun je ingrediënten snel knapperig bakken, zelfs bij hoge temperaturen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan veilig in de oven worden gebruikt tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de Rvs handgrepen warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm weegt 1,1 kg. 

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.