1. bakken-braden
  2. GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

7,9 kg

Omschrijving van de GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

Met de GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig haal je een complete en stijlvolle set pannen in huis. De pannen hebben een prachtig ontwerp met een mintgroene kleur en mat gouden handgrepen, waardoor ze een luxueuze uitstraling hebben. Deze set bevat 2 koekenpannen, 2 steelpannen, een hapjespan en een kookpan, waardoor je voor elke kookbehoefte de juiste pan bij de hand hebt. Wat deze pannenset echt bijzonder maakt, is de sterke Thermolon keramische antiaanbaklaag in de koekenpannen. Deze baklaag is volledig PFAS-vrij, waardoor je op een gezondere manier kunt koken zonder dat ingrediënten aan de bodem van de pan blijven kleven. Hierdoor heb je minder olie of boter nodig, wat resulteert in gezondere maaltijden. Bovendien maakt de gladde baklaag het reinigen van de pannen een fluitje van een cent. Het is belangrijk om te weten dat deze pannen met de hand afgewassen moeten worden. Op deze manier voorkom je beschadigingen en verleng je de levensduur van de pannen. Dus, als je op zoek bent naar een compacte en luxe pannenset met een prachtig design en gezonde kookmogelijkheden, dan is de GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig de perfecte keuze voor jou.

Pluspunten
  • In deze kookpannenset zitten ook 2 bakpannen, waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 220 graden Celsius. Dankzij de glazen deksels kun je je gerecht goed in de gaten houden zonder dat er warmte uit de pannen verloren gaat.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig

De GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig weegt 7,9 kg. 

De GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig is een Pannenset.

De GreenPan Padova Mint Green Pannenset 6-delig is van Topklasse bouwkwaliteit.