1. bakken-braden
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

6,9 kg

Omschrijving van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart haal je een ware blikvanger in huis. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is niet alleen perfect voor het aanbraden, bakken, stoven en karameliseren van ingrediënten, maar ook een lust voor het oog. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige en geleidelijke verdeling van de warmte, die vervolgens langdurig wordt vastgehouden. Hierdoor kun je het vuur laag zetten en je gerecht langzaam laten sudderen, waardoor je niet alleen een heerlijk smaakvol resultaat krijgt, maar ook energie bespaart. De platte, zware deksel van deze pan is voorzien van nopjes aan de binnenzijde. Dit innovatieve druppelsysteem, in combinatie met het condensatieproces, zorgt ervoor dat de inhoud van de Staub braadpan voortdurend wordt besprenkeld. Hierdoor suddert je gerecht gelijkmatig gaar en blijven alle smaken en sappen behouden, zonder dat er veel vocht verloren gaat. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan ijsblokjes op de deksel tijdens het sudderen en geniet nog sneller van een heerlijk gerecht. Kortom, met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart haal je niet alleen een hoogwaardige pan in huis, maar ook een ware smaaksensatie.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit gemaakt, waardoor hij stevig is en lang meegaat. De bolletjes in de deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat je gerecht lekker mals blijft. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en verplaats je minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is gemaakt van Gietijzer.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart weegt 6,9 kg. 

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is een Losse pan.

De Staub Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Zwart is van Topklasse bouwkwaliteit.