1. bakken-braden
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm haalt u niet één, maar twee sterke keramische koekenpannen in huis. De kleine pan is ideaal voor het bakken van aardappelen voor twee personen, terwijl de grote pan ruimte biedt voor twee stukken vlees. Dankzij de sterke PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag kunt u op een gezonde en vetarme manier koken. Dit is niet alleen handig omdat de pannen vrij zijn van schadelijke chemische stoffen, maar ook omdat u weinig olie of boter nodig heeft. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden Celsius. Tijdens het bakken worden de handgrepen niet warm, zodat u ze veilig naar de eettafel kunt verplaatsen. En na gebruik kunnen de pannen eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden. De BK Brilliant Koekenpannenset is niet zomaar een set pannen, het is een investering in uw keuken. De keramische antiaanbaklaag zorgt voor een moeiteloze bereiding van uw favoriete gerechten en maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Bovendien geven de pannen een prachtige uitstraling aan uw keuken, dankzij het elegante en tijdloze design. De stevige handgrepen liggen comfortabel in de hand en zorgen voor een veilige grip tijdens het koken. Of u nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, met de BK Brilliant.

Pluspunten
  • De BK pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij geen PFAS bevat. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig bakt. Je kunt de bakpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een ondermaatse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt . 

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm is een Pannenset.

De BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen