1. bakken-braden
  2. BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

Met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig haal je niet alleen een complete keramische pannenset in huis, maar ook een scala aan handige accessoires. In deze set vind je maar liefst 3 kookpannen, een ruime koekenpan en een praktische steelpan. Maar dat is nog niet alles! Ook een handig vergiet, 4 handige keukenhulpjes en 2 pannenbeschermers worden meegeleverd. Zo ben je direct klaar om aan de slag te gaan in de keuken! De pannen uit de BK Simply Ceramic Pannenset zijn voorzien van een hoogwaardige keramische baklaag. Dit betekent dat ze vrij zijn van schadelijke PFAS-stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken. Bovendien zorgt deze keramische laag ervoor dat de pannen uitstekende bakresultaten leveren. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Zo kun je ze op elk fornuis gebruiken. Naast de pannen bevat deze set ook een handig vergiet, dat tevens als stoominzet gebruikt kan worden. Hiermee kun je eenvoudig groenten stomen, waardoor je gezonde maaltijden op tafel zet. En om ervoor te zorgen dat je pannen in optimale staat blijven, zijn er ook 2 pannenbeschermers toegevoegd aan de set. Leg deze tussen de pannen wanneer je ze opbergt, zodat ze niet beschadigen. Met de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig haal je een complete en hoogwaardige set in.

Pluspunten
  • BK pannen worden duurzaam vervaardigd, zodat ze vrij zijn van PFAS. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Een kunststof handvat blijft koel, zodat je de pan veilig naar de eettafel kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De koekenpannen zijn niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig

De BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig is gemaakt van Aluminium.

De BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig weegt . 

De BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig is een Pannenset.

De BK Simply Ceramic Pannenset 14-delig is van bouwkwaliteit.