1. bakken-braden
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,9 kg

Omschrijving van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm kun je milieubewust bakken, dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. Deze koekenpan is perfect voor het bakken van aardappeltjes voor gemiddeld 2 personen. De pan is voorzien van een 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag, waardoor de baklaag krasbestendig is en ingrediënten niet vastkleven. Daarnaast heb je tijdens het bakken weinig olie of boter nodig, wat resulteert in vetarm koken. Deze veelzijdige pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 250 graden Celsius. Hierdoor kun je gerechten warm houden als je bezoek later aankomt. Dankzij de Tefal Thermo-Signal weet je precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Hierdoor kun je altijd optimaal bakken. Na het eten kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je de levensduur van de pan verlengt. Kortom, de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is de ideale keuze voor milieubewust bakken en biedt veel gemak en duurzaamheid in de keuken.

Pluspunten
  • Je kookt op een milieubewuste manier dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel en knapperig kunt bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Rvs handvatten worden warm tijdens het koken, waardoor je ovenwanten nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm weegt 0,9 kg. 

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.