1. bakken-braden
  2. Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Met de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm kun je moeiteloos een heerlijk eitje bakken of een aantal smakelijke zalmmoten bereiden. Deze koekenpan is voorzien van een sterke anti-aanbaklaag, waardoor je ingrediënten gelijkmatig worden verwarmd en niet aan de pan blijven plakken. Hierdoor heb je slechts een kleine hoeveelheid olie nodig tijdens het koken, wat resulteert in gezondere maaltijden. Deze pan is gemaakt van stevig geanodiseerd materiaal, waardoor hij niet kromtrekt en geschikt is voor iedere warmtebron. Je kunt dus zonder zorgen je gebakken vis warm houden in de oven terwijl je wacht tot iedereen thuis is. Bovendien is de pan eenvoudig schoon te maken na het bakken, aangezien hij vaatwasmachinebestendig is. Echter, om de kwaliteit van de pan te behouden, wordt het aanbevolen om hem met de hand af te wassen. Met de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van de duurzaamheid en functionaliteit die deze pan biedt. Voeg deze pan toe aan je keukencollectie en ontdek de vele mogelijkheden die hij biedt voor het bereiden van smaakvolle maaltijden.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 260 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • De krasbestendigheid van de antiaanbaklaag is laag.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is gemaakt van Aluminium.

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm weegt 1,1 kg. 

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is een Losse pan.

De Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.