1. bakken-braden
  2. Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van de Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

De Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is een veelzijdige pan die perfect is voor het bereiden van heerlijke gerechten. Met de deksel met druppels is de pan ideaal voor het stoven van verschillende gerechten. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk stoofvlees maken door het vlees eerst aan te bakken en vervolgens te laten sudderen met de deksel op de pan. De pan heeft ook de perfecte hoogte en een antiaanbaklaag, waardoor het bakken van ingrediënten een fluitje van een cent is. De Tefal Trattoria Hapjespan is gemaakt van aluminium, waardoor hij erg licht is. Dit maakt het gemakkelijk om de pan van de warmtebron naar de tafel te verplaatsen. Daarnaast is deze hapjespan ook ideaal voor het maken van eenpansgerechten zoals risotto of paella. Na gebruik is de pan eenvoudig met de hand te reinigen, waardoor je geen gedoe hebt met ingewikkelde schoonmaakmethoden. Met de Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke pan in huis. Of je nu stoofvlees, eenpansgerechten of andere heerlijke gerechten wilt bereiden, deze pan staat altijd voor je klaar.

Pluspunten
  • De koekepan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

De Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm weegt . 

De Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen