1. bakken-braden
  2. GreenPan Torino Vispan 32 cm

GreenPan Torino Vispan 32 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Torino Vispan 32 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Torino Vispan 32 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,9 kg

Omschrijving van de GreenPan Torino Vispan 32 cm

Met de GreenPan Torino Vispan 32 cm haal je een hoogwaardige pan in huis die is voorzien van een PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Deze innovatieve coating zorgt ervoor dat je moeiteloos stukken vis kunt bakken zonder dat deze blijven plakken aan de bodem van de pan. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige pan is ook perfect voor het bereiden van een heerlijke omelet of andere gerechten. Wat deze vispan echt bijzonder maakt, is de duurzame onderlaag. Hierdoor kun je zonder zorgen metalen keukengerei gebruiken zonder dat je de bodem van de pan beschadigt. De GreenPan Torino Vispan is ontworpen om lang mee te gaan en biedt een optimale warmtegeleiding voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Hierdoor krijg je altijd perfect gebakken vis, elke keer weer. Deze vispan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus of je nu kookt op gas, elektrisch of inductie, deze pan kan het allemaal aan. Bovendien is de pan ook ovenbestendig tot maar liefst 180 °C graden, dus je kunt je stuk vis nog even lekker laten nagaren in de oven. Na gebruik is de pan eenvoudig te reinigen, want hij is vaatwasserbestendig. Kortom, met de GreenPan Torino Vispan haal je een veelzijdige en duurzame pan in huis die garant staat voor perfect bereide visgerechten.

Pluspunten
  • De GreenPan is duurzaam geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 180 graden Celsius. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken.

Minpunten
  • Aluminium houdt minder goed warmte vast.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Torino Vispan 32 cm

De GreenPan Torino Vispan 32 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Torino Vispan 32 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Torino Vispan 32 cm weegt 0,9 kg. 

De GreenPan Torino Vispan 32 cm is een Losse pan.

De GreenPan Torino Vispan 32 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.