1. bakken-braden
  2. Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

6,1 kg

Omschrijving van de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

Met de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood zul je genieten van heerlijke stoofgerechten, perfect voor een gezelschap van 6 personen. Deze prachtige pan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verspreid over de hele pan. Hierdoor worden je gerechten perfect gaar en behouden ze hun smaak en textuur. De binnenkant van de pan is glad en voorkomt dat ingrediënten vastkleven, wat het koken en schoonmaken nog gemakkelijker maakt. Het duurzame materiaal van gietijzer zorgt ervoor dat deze pan jarenlang meegaat, zodat je er keer op keer van kunt genieten. Het is echter belangrijk om de pan goed te onderhouden om de kwaliteit te behouden. De pan wordt geleverd met een deksel die perfect sluit, waardoor het kookvocht en de smaken behouden blijven tijdens het kookproces. De grote handgrepen maken het gemakkelijk om de pan te verplaatsen, zelfs met ovenhandschoenen aan. En als je klaar bent met eten, kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen voor het volgende gebruik. Voeg een vleugje elegantie toe aan je keuken met de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood en geniet van perfect bereide gerechten voor jarenlang kookplezier.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie op dit kookgerei. Dit kookgerei is van uitstekende kwaliteit, waardoor het duurzaam en lang meegaat. Gietijzer geleidt warmte uitstekend, waardoor het kookgerei perfect is voor het bereiden van stoofpotten.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt aanzienlijk minder dan een pan van aluminium en is daardoor minder makkelijk te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood weegt 6,1 kg. 

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is een Losse pan.

De Le Creuset Ronde Stoof-/Braadpan 28 cm Kersenrood is van Topklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen