1. bakken-braden
  2. Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

4,3 kg

Omschrijving van de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

De Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten voor ongeveer 4 personen. Of je nu een gezin hebt of graag een restje overhoudt voor de volgende dag, deze pan is ideaal. Gemaakt van duurzaam gietijzer, bouwt en verdeelt de pan de warmte gelijkmatig, waardoor hij uitermate geschikt is voor stoofgerechten. Denk bijvoorbeeld aan smakelijke hachee of een verse pastasaus. Het gietijzeren materiaal zorgt ervoor dat de pan jarenlang meegaat, misschien zelfs wel generaties lang, als je hem goed onderhoudt. Bovendien is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan hij veilig worden gebruikt in de oven, zelfs op hoge temperaturen. De deksel van de pan is voorzien van handige druipringen die het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdelen. Dit zorgt ervoor dat het vlees lekker mals blijft en gelijkmatig gaart. Met de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood breng je niet alleen smaakvolle maaltijden op tafel, maar ook een stukje duurzaamheid en kwaliteit.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een uitstekende constructiekwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De druipringen in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat jouw gerecht sappig blijft.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en verplaats je niet zo makkelijk als een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood

De Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is gemaakt van Gietijzer.

De Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood weegt 4,3 kg. 

De Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is een Losse pan.

De Le Creuset Ronde Braadpan 24 cm Oranjerood is van Topklasse bouwkwaliteit.