1. bakken-braden
  2. Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,697 kg

Omschrijving van de Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

Met de Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart bereid je moeiteloos heerlijke aardappeltjes of sappige stukken vlees. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is het feit dat hij gemaakt is van 100% gerecycled aluminium. Hiermee draag je actief bij aan een milieubewuste keuken. Daarnaast is de pan voorzien van een keramische antiaanbaklaag die maar liefst 20 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Dit betekent dat de baklaag krasbestendig is en je ingrediënten niet vastkleven. Een ander voordeel van de Tefal Renew On pan is dat je tijdens het bakken weinig olie of boter nodig hebt. Hierdoor geniet je van vetarme gerechten zonder afbreuk te doen aan de smaak. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 175 graden Celsius. Dit maakt het eenvoudig om je gerecht warm te houden of zelfs af te maken in de oven. Dankzij de Tefal Thermo-Signal technologie weet je precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, zodat je altijd perfecte resultaten behaalt. En alsof dat nog niet genoeg is, is de Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart ook nog eens vaatwasserbestendig. Na een heerlijke maaltijd hoef je dus niet eindeloos te schrobben, maar kun je de pan gewoon in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en e.

Pluspunten
  • Je bakt milieuvriendelijk dankzij het materiaal van 100 procent gerecycled aluminium. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart weegt 0,697 kg. 

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is een Losse pan.

De Tefal Renew On Keramische koekenpan 24 cm Zwart is van Middenklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen