1. bakken-braden
  2. BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,5 kg

Omschrijving van de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

Bereid heerlijke maaltijden voor het hele gezin met de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs. Deze pan is perfect voor het bakken van grote stukken vlees en dankzij de keramische baklaag bereik je snel en gemakkelijk een temperatuur van maar liefst 400 °C. Hierdoor behouden je gerechten hun vitamines en smaak optimaal. Bovendien is de pan voorzien van een krasbestendige antiaanbaklaag, waardoor hij extra lang meegaat. De aluminium constructie van de pan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat je gerechten gelijkmatig garen. Daarnaast is de pan licht van gewicht, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. De handgreep blijft bovendien koel tijdens het koken, waardoor je de pan veilig kunt overbrengen naar de eettafel. Na gebruik is de pan eenvoudig schoon te maken met wat lauw water en een beetje afwasmiddel. Met de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs haal je een duurzame en veelzijdige pan in huis. Bereid heerlijke maaltijden voor je gezin en geniet van de perfecte balans tussen smaak en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met een diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig worden. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, wat betekent dat hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- of topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs

De BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs weegt 1,5 kg. 

De BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs is een Losse pan.

De BK Balans Koekenpan 30 cm Grijs is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen