1. bakken-braden
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,5 kg

Omschrijving van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm

Maak kennis met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan van 30 cm. Deze pan biedt een milieubewuste manier van koken, dankzij het gebruik van 100% gerecycled aluminium materiaal. Met deze pan kun je gemakkelijk 3 kleine stukken vlees bakken. De 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de pan krasbestendig is en dat je gerechten niet aan de bodem blijven plakken. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is dat je hem kunt gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief in de oven tot 250 graden Celsius. Daarnaast is de Tefal Renew+ voorzien van een unieke Thermo-Signal stip die effen rood kleurt wanneer de pan op temperatuur is. Dit is ontzettend handig, omdat je zo niet meer je hand boven de pan hoeft te houden om te controleren of hij heet genoeg is. Na het koken is het schoonmaken van de pan een fluitje van een cent. Je kunt hem eenvoudig met de hand reinigen, waardoor hij langer meegaat en je er nog jarenlang van kunt genieten. Kies voor duurzaamheid en gemak met de Tefal Renew+ Keramische koekenpan van 30 cm.

Pluspunten
  • Je kookt milieuvriendelijk door het gebruik van materiaal van 100 procent gerecycled aluminium. Met de keramische coating kun je ingrediënten snel en knapperig bakken, zelfs op hoge temperaturen. Deze bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • RVS handvatten worden warm tijdens het koken, dus je hebt ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm weegt 1,5 kg. 

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm is een Losse pan.

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 30 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.